Hoppa till sidans innehåll

Boule-SM 2018

13 SEP 2018 17:28
  • Skapad: 13 SEP 2018 17:28

SM 2018 Karlstad

 

Bättre sent än aldrig sägs det. Nu snart 2månader efter SM.

Vi var 6 glada RPC-spelare som var anmälda till årets SM.

Micke, Cissi, Henke och Kevin åkte dit redan på lördagen 14/7 och stannade sen hela veckan till lördagen 21/7

Dennis och Gudrun kom dit på onsdagen och stannade till fredagen.

Spelet började på måndagen då spelade Cissi och Henke Ömxd men gick inte ur poolen. Och Kevin spelade med en tjej som heter Kajsa Frank men dom gick inte heller vidare från sin grupp.

På tisdagen spelade Henrik Ös och gick ur sin pool och då fick han vänta tills morgonen efter på 64delen men där blev det förlust. Kevin spelade YJs gruppspel vann 1match av 3 räckte tyvärr inte för att gå ur gruppen.

Onsdagen blev således nästan helt spelledig.

På torsdagen spelade Micke, Henke och Dennis Öt vann första matchen i poolen men sen tog det stopp. Kevin spelade Jt med Nova Andersson och Muhammed Al-Asram, men dom gick inte ur gruppen.

På fredagen så spelade Dennis och Henke Öd men förlorade 2raka. Cissi och Gudrun spelade Dd och vann sin första poolmatch, fick då sen möta Jessica Johansson och Linda Bengtsson det blev en förlust med 13–0 trots bra spel. Då fick dom i skilje möta det 3 laget i poolen men dom damerna bjöd på mera motstånd och efter ca 3timmar så stod tyvärr Cissi och Gudrun som förlorare med 13–12. Kevin spelade med Wilma Olsen, men då stämde inte spelet alls och dom förlorade 2raka matcher och med det så var detta årets SM slut.

 

Vid pennan Mikael Persson

Skribent: Mikael Persson
Epost: This is a mailto link

 

Postadress:
Roxen PC - Boule
Henrik Ågren, Järdalavägen 50 B
58921 Linköping

Kontakt:
Tel: 070-0633181
E-post: This is a mailto link

Se all info