Hoppa till sidans innehåll

Klubbmästare singel o dubbel 2019

01 JUL 2019 15:05
Nu är dom korade!
  • Uppdaterad: 01 JUL 2019 15:05

Skärgårds KM 20190629-30 i Loftahammar

Arrangörerna i år var Pajen o Rolle, med god assistans av Catharina som fixade ett fantastiskt fint sommarväder. De arrangerade tävlingarna på Loftahammars fina anläggning. Stort tack för lån av banor och klubbstuga. Tyvärr gick det inte att spela singel i Djursnäs på lördagen, då det saknades sanitära utrymmen.

Lördagen spel i strålande sol och 33 grader blev en tuff fight ända in på mållinjen. Labbe hade snedstudsarna på sin sida och avgick med segern.

Efter spelet åkte vi alla till Djursnäs och inkvartering i ostkustens bästa ”All Inclusive”. Många var vi som tog ett dopp i havet 23C, i väntan på kvällsvarden. Kycklingspett o helstekt fläskfilé grillades och serverades tillsammans med mängder av tillbehör.

Därefter sattes en lååång krocketbana upp, mellan buskar o snår. Det blev en intensiv och högljudd kamp. Johan trodde att det var söndag och stannade vid kyrkan i närmare en timme innan han lyckades komma därifrån. Bara Pajen förstod reglerna. Men vad hjälpte det? I strålkastarljuset från Halogenficklampan som Rolle skötte, lyckades han i sin iver att skicka ordföranden på ”dödens pinne”, träffa den själv. Det blev till slut en knapp, men klar seger för undertecknad. Får nog sadla om och satsa på krocket i stället. För på boulebanorna, blev det som vanligt inga titlar.

Söndagens spel i samma fantastiska väder, såg länge ut att bli en promenadseger för Pajen o Gunnar. Men flytet och orken i den tropiska hettan, tog ut sin rätt. Tvåan Rolle och trean Kicken från lördagen blev hoplottade och tog steget ända upp till förstaplatsen.

Några av oss avslutade helgen med ett dopp i Tättö Havsbad. Det var underbart skönt efter en hel dag på gruset. 

Ett stort tack till arrangörerna P-Å, Rolle o Catharina för ännu en underbar helg.

Skribent: Ola Westblad
Epost: This is a mailto link

 

Postadress:
Roxen PC - Boule
Peter Gutenmark, Sivs Gata 7C
59049 Vikingstad

Kontakt:
Tel: 0734371521
E-post: This is a mailto link

Se all info