Hoppa till sidans innehåll

SM 2007


av Eva Nyberg
 

SM 2007 - Roxen PC:s  andra är till ända och kan sammanfattas med bravur godkänt. Likt i fjol spelades SM i Eskilstuna och här varierade banorna allt från stenhårda rullbanor, hårda banor med grus och sten för att också vara platta till sluttande banor med stora sten och. Vädret varierade från gassande solsken till ösregn och åskväder. Under fredagen valde tävlingsledningen att avbryta allt spelande för åskvädret skull.  Vi var inte mindre än 28 medlemmar på plats och äntrade gruset.

Mixed
I Mixed deltog klubben med 1 lag i V65 (Catharina och Per-Åke) en något för tuff förstamatch som slutade med 12 – 13 och den förlusten satt i även i den andra matchen där de fick vika ner sig och förlorade med 6 – 13.

Ett lag i V55 (Inger och Lars-Erik) som nu blivit ett strävsamt och svårspelat par i veteranklassen. En briljant läggare (Inger) och skytten (Lars-Erik) i bländande form vann poolen i två raka. Vidare genom 32-delsfinal till 8-delsfinal där de krossade sitt motstånd så var det då dags för parets första framträdande på centercourten. I kvartfinalen med publik på läktaren och ett motståndarlag i form förlorade de våra matchen med 9 – 13. En kvartfinalförlust i SM innebar att de slutade på delad 5:e plats och en liten pokal till spelarna.

I den Öppna Mixedklassen ställde vi upp med sju par. Strävsammast i denna klass var Anna tillsammans med vår senaste medlem Stefan Nygård. De tog sig vidare från poolen via skiljematch mot Kajutan med 13 – 9 och därefter gör de en bra utjämningsmatch mot ESL (Eslöv) där de förlorar med 13-5.

Lokalpressen: Paret Anna och Stefan drog till sig mycket publik (klubbkamrater och familj) och i denna folksamling äntrade även lokaltidningen som var ute för att göra en allmän artikel Eskilstunakuriren. Stefans fru Bibbi med hunden i knäet fick svara på frågor om vad den stora Boulefesten med SM innebar för spelare och publik. Det är en enda stor folkfest där alla bouleare som har löst licens kan vara med och deltaga. Här spelade bouleare i alla åldrar fördelade i olika klasser från miniorer till veteraner.

Singel
Lars-Erik spelade i V55-klassen och tog sig till skilje innan han fick respass och i stället tog frugan med sig innan bilen gick till Linköping för att hämta upp sonen Stefan till fortsättningen av SM-spelet. I öppen singel deltog Ulf B, Tommy C, Lars L varav Ulf och Tommy fick respass i skiljematch medan Labbe föll i två raka förluster. Göran var den som tog sig vidare bland herrarna. Han spelade utjämningsmatch kl. 09.00  på onsdagsmorgon mot en av Sitting Boules killar där Göran vek ner sig sent om sider och förlusten skrevs till 12-13. Ann och Johanna spelade i damklassen där Ann gick till skilje och där storspelade men fick stryk med minst möjliga marginal när hon förlusten var ett faktum 12-13 i baken. Föreningens yngsta spelare i detta SM var Johanna. Johanna inledde mot BonBon-tjejen Birgitta och vann med 13-8 därefter väntade Skatåstjejen Marie den Dulk efter en tät och spännande match knöt Johanna ihop säcken till 13-11, med andra ord vidare efter två raka segrar. Utjämningsomgången kunde hoppas över och direkt till 32-delsfinal och seger mot BonBons Ingalill med 13 – 10. Därefter väntade Klotskallarnas Birgitta i 16-dels och en segern noterades till 13 – 6. Vidare med 8-dels och kvartsfinal mot två Herr Nilsson tjejer först i tur stod Christina som besegrades med 13 -8 I kvartsfinalen väntade så Ingalill från samma klubb och segersiffrorna där 13 – 9 till Johanna  och vidare till semifinal. Semifinalerna spelades inne på centercourten där Johanna hade nöjet att möta Bolsjevikernas Kerstin Hoffman. Johanna fick i semifinalen möta en välspelande Kerstin och Johanna kunde för första gången känna av nervositeten (JN:s uppgifter) med vad hon ställt till med. I semifinalen kunde förlusten skrivas till   2 -13.  I stället för final fick hon nu spela match om 3:e pris och väl där fick hon nervositeten att släppa och Frida från Halmstad PK fick se sig besegrad när Johanna knutit ihop säcken och siffrorna kunde skrivas till 13 – 11. Föredömligt och taktiskt spel från Johanna gav henne klubbens första SM-medalj valör i brons.                            Bra uppbackning och stöttning från undertecknad andra klubbkamrater och pappa Göran tog hon sig framåt genom damklassen, hon spelade snäppet bättre än alla sina motståndare förutom i semifinalen där nervositeten satte spratt på spelet men vi hade ändå att göra med en mycket nöjd och lättad bronsmedaljör. 

Trippel

Två lag i damklassen Lag Lindy, Johanna och Eva N fick se sig besegrade i två matcher. Lag Eva B, Somwang och Anna L tog sig ur poolen via vinst i skilje med    13 – 6. Därefter väntade ? i 16-delsfinal och på fredagsmorgonen var det CAR (Carl XIV Johan) som stod som motståndare och de våra fick efter en bra kamp ge sig. Matchen slutade 13 - ?.

Fem lag i öppna klassen: Lag Familjen Årnfelt ställdes mot ett Wasalag och efter en tät och välspelande match som slutade med förlust för de våra med 12 – 13. Med föregående match i minnet och nytt motstånd avslutades andra matchen tvärt med 2- 13 i förlust. Lag Göran, Ingvar och Rolle K gick till skilje där de var flera nummer för korta jämfört med motståndarna i Kajutan och förlusten blev 2 – 13. Lag Ulf, Ann och Labbe fick se sig besegrade i första matchen med 10 – 13 för att i andra matchen vinna med 13 – 5 mot Nobel. I skiljematchen var det så dags för WAS och bra spel från båda lagen förlorade de våra den jämna fajten med 11 – 13. Lag Mats, Anders J och Daniel skrällde och tog sig vidare ur poolen vi vinst i skilje mot SUM (Sundbyberg) med 13 – 12. Dessvärre mötte de på ett laddat Sibirienlag i 32-delsfinal med landslags-Björnarna och Albin Platin på andra sidan. Det var en stor match för de våra och förlusten skrevs till 0 – 13. Sibirienkonstellationen vann under fredagkvällen SM-trippeln. Lag Tommy, Lasse P och Ivan tog sig vidare i poolen via vinst i skilje med 13 – 0 och 64-delsfinal mot BKS med 13-1 för att i 16-delsfinal få stryk av BOB (Bill och Boule) 1-13.    

Dubbel

Två lag i damklassen även i dubbel, Lindy och Eva började mot Halmstad PK med Frida i laget (Johannas motståndare i spel om 3:e pris i singel) och det blev däng med 8 – 13. därefter väntade ÖSK i andra matchen och vinst för våra. I skiljematchen stod Mariana och Eva från Hvetlanda för motståndet. Storspel av våra ledning med   6 - 5 och ettan inne men Mariana ett klot kvar och då kom åskan dunkades. Tillfälligt avbrott i boulespelandet. Åskväder och spöregn under en halvtimme räckte för att ändra karaktären på banorna. Ettan som vi hade inne fick vi med när inte Mariana kunde lägga bättre än vårt första. Därefter togs inga fler poäng av de våra matchen förlorades med 7 – 13. Vårt andra damlag med konstellationen Inger Å och Somwang gick genom poolen med två raka segrar. Direkt till 32-delsfinal och osportsligt uppträdande från motståndarna BVX (Bordaux Eskilstuna mor och dotter Jonsson) gjorde Inger på dåligt humör och matchen slutade med förlust med 11 – 13.

I öppen klass hade vi fem dubbelpar, Mats och Daniel spelade tillsammans men fick stryk i två raka matcher trots bra spel i andra matchen som slutade 11-13 till motståndarlaget SUM (Sundbyberg). Ulf B och Ivan ut ur turneringen efter två raka förluster med 5 – 13. Far Lars-Erik med sonen Stefan åkte på däng i skiljematch mot CPC (Kristian Lilja och Alex Lindqvist). Lag Tommy och Anders J vidare ur poolen efter två raka segrar väntade ett av BK Strandlagen och där slutade matchen 7-13 efter dåligt uppträdande av Strandkillarna. Lag Göran och Ingvar tog sig ur poolen via två segrar med 13 – 5 mot ett av Mälardallagen, för att i andra matchen möta ett av Bolsjeviklagen och segrade mot dem med 13 – 6 och fortsatt spel. I 64-delsfinal mötte RPC-konstellationen ett lag från BRO (Boulero) och våra vann matchen med 13 – 6. I 32-delsfinalen bjöd både de våra och (MÄL) Mälardalens grabbar på högklassigt spel vilket resulterade med förlust i matchen med och därmed var det slutspelat för Roxen Pétanque Club:s 25 st licensierade spelare i SM 2007.

Vi skall väl också nämna att tre av våra medlemmar tävlandes för andra föreningar också fanns på plats i Eskilstuna under SM-veckan.

Kenneth Johansson spelande för Union deltog i Öppen singel och tog sig till Utjämningsmatch (förlust där med 11 – 13 efter bra spel av Kenneth). Dessförinnan hade han spelat skilje i poolen och vunnit den med komfortabla 13 – 2.

Kenneth spelade också i lag med Magnus Karlsson Öppen dubbel där spelades boule på hög nivå och de vann poolen i två raka vinster med 13 – 1 och 13 – 7 för att i 64-delsfinal gå mot BKS (Strand) och stryk med 10 – 13.  

Arne Johansson och Eva Padashifard tävlande för Lejonkulan men medlemmar hos oss i Roxen PC. De började veckan med Mix-SM i öppen klass och vann poolmatcherna lätt med 13-4 och 13 – 6. Därefter var det 64-delsfinal och vinst med minsta möjligaste mariginal 13 – 12. I 32-delsfinalen satte motståndarna stopp för Lejonkulan och matchen slutade med förlust 2 – 13.

Arne Johansson har dock inte rapporterat in några vidare resultat från singel, trippel och dubbel. Eva P spelade i Singel – Dam där hon vann poolen i två raka för att sedan i 32-delsfinal vinna med 13 – 0, därefter mötte hon SBK:s Göthlin och fick stryk med 12 – 13. I damtrippeln kamperade Eva P, Sofie P och Monica E de gick ur poolen efter två raka segrar 13 – 9 mot GÄV (Gävle) och 13 – 10 mot GYL (Gylle).  Därefter direkt till 16-delsfinal och vinst med 13 – 3. I 8-delsfinalen var det dags för en ny vinst 13 - ?. I kvartsfinalen och spel på centercourten besegrades LEJ-trion av BKS-trojkan med minsta möjliga marginal 12 – 13.

Åskådare

Förutom att Bibbi Nygård med hund fanns på plats under Mix-SM så fanns även Karin Berg på plats för att heja fram sin Ivan. När solen brände som mest kunde hon dock inte hålla ögonen öppna utan tog sig en tupplur bakom solglasögonen. Vidare hade vi också Ola och Sussi här på en blixtvisit. När en inte spelar själv måste en i alla fall upp och kolla in läget var nog det som fick Mikael W att ge SM ett dygn. Nämnda besök under SM-veckan var uppskattade av de flesta av oss aktiva.

 

Roxen Pétanque Clubs resultat

V65 Mixed

Match 1

Lag 1: Torsten Norberg, 12415 – Vivie Norberg, 12416 NJV
Lag 2: Catharina – Per-Åke Angelöf

13-12

Match 2

Lag 2­: RPC – Lag 3: Berit Almén, 23524-Rolf Almén, 23523 KRY/ Lag 4: Lars-Erik Andersson, 22539-Solveig Ludvigsson, 20094 CAR

 6-13

RPC utslagna

V55 Mixed

Match 1

Lag 3: Inger-Lars-Erik Årnfelt
Lag 4: Hans-Olof Näslund, 21993-Ulla Näslund, 21994 OPP

13 - 4

Match 2

Lag 2: Lars Nordenstein, 15873 - Lena E Nordenstein, 15871 JAR – Lag 3: RPC

10 –13

RPC vidare efter två raka vinster

32-delsfinal: RPC – FPS

13 –6

16-delsfinal: RPC – BSJ

13 – 4

8-delsfinal: RPC – Kajutan

13 – 9 

Kvartsfinal på Centercourten: RPC - GTI : Ann Granath, 17018 - Hans Granath, 17019

9 – 13

Inger och Lars-Erik slutade på delad femteplats i Mixed V55

Öppen Mixed

Match 1

Lag 3: Ola Bjurman, 23313 - Anette Söderlund, 11000 GBK
Lag 4: Eva Bohman - Lars Peterson

13 – 9

Match 2

Lag 1: Kristina Stolth, 11723 - Robleh Wilson, 25819 TRO / Lag 2: Gabriel Kleijn, 18458 - Lotta Kleijn, 14540 BOO - Lag 4: RPC

13 -7

RPC utslagna

Match 1

Lag 1: Catharina Drammeh, 24968 - Bosse Eriksson, 24967 ODE
Lag 2: Tommy Carlsson - Ann Gustavsson

9 - 13

Match 2

Lag 2: RPC – Lag 3: Kenneth Marell, 15077 - Lotta Wiberg, 13102 BRO

12 – 13

Skilje

RPC - ?

? - 13

RPC utslagna

Match 1

Lag 1: Göran Gustavsson - Johanna Nilsson
Lag 2: Måns Daniel, 17988 - Anna Thomasson, 31 BSJ

1 - 13

Match 2

Lag 1: RPC - Lag 3: Benny Olsson, 11092 - Gunilla Winberg, 10370 FIG

13 - 2

Skilje

RPC – Lag 4: Magnus Halleen, 11870 - Birgitta Skagius, 25177 GBK

5 - 13

RPC utslagna

Match 1

Lag 1: Dag Hervieu, 15007 - Ene Johansson, 21692 BOO
Lag 2: Lindy Gustavsson - Daniel Westerberg

13 - 12

Match 2

Lag 2: RPC – Lag 3: Håkan Berg, 13 - Denise Merens, 11351 LID / Lag 4: Monica Rydell, 17622 - Östen Rydell, 17623 BOL

3 - 13

RPC utslagna

Match 1

Lag 3: Jörgen Winberg, 19467 - Mia Winberg, 22007 SAL
Lag 4: Anders Johansson - Gunnel Lilieqvist

13 - 12

Match 2

Lag 1 Tove Eriksson, 20454 - Jesper Orrbeck, 19483 GBB / Lag 2: Johan Karlsson, 14221 - Ellinor Skagerlund, 23007 BKS - Lag 4: RPC

13 - 6

RPC utslagna

Match 1

Lag 3: Erik Starbäck, 11473 - Karin Starbäck, 11474 NIL
Lag 4: Roland Klang - Eva Nyberg

9 - 13

Match 2

Lag 2: Elisabet Larsson, 13259 - Andreas Strandberg, 22 CPC - Lag 4:RPC

13 - 8

Skilje

RPC – NIL

3 – 13

RPC utslagna

Match 1

Lag 3: Göran Dahlqvist, 17311 - Anna-Karin Gräffelt, 22882 OPP
Lag 4: Anna Karin Lilieqvist - Stefan Nygård

13 - 2

Match 2

Lag 1: Anna Jonsson, 24461 - Arne Käll, 21014 TIB – Lag 4: RPC

10 - 13

Skilje

Lag 2: Annette Wallin, 24502 - Per Wikström, 20394 KAJ – RPC

4 – 13

Utjämningsmatch ESL – RPC

13 – 5

RPC utslagna

Dam Singel

Match 1

Lag 1: Ann Gustavsson
Lag 2: Carin von Zeipel, 25667 WAS

13 - 2

Match 2

Lag 1: RPC
Lag 3: Emelie Brännström, 18826, GBC

8 - 13

Skilje

RPC – TEL

12 - 13

RPC utslagen

Match 1

Lag 1: Johanna Nilsson
Lag 2: Birgitta Eklöw, 22447 SKÖ

13 - ??

Match 2

Lag 1: RPC – Lag 4: Marie den Dulk, 10966 SKT

13 - 11

RPC vidare efter två raka segrar

32-delsfinal: Johanna RPC – Ingalill C-S BON

13 - 10

16-delsfinal: Johanna RPC – Birgitta KLO

13 - 6

8-delsfinal: Johanna RPC – Christina C NIL

13 - 8

Kvartsfinal: Johanna RPC – Ingalill NIL

13 - 9

Semifinal: Johanna RPC – Kerstin H BSJ

 2 - 13

Spel om 3:e pris: Johanna RPC – Frida HPK

13 - 11

SM-Brons till Johanna Nilsson Roxen PC

V55 Singel

Match 1

Lag 3: Lars-Erik Årnfelt
Lag 4: Maj-Britt Nordin, 22127 TBG

13 - 9

Match 2

Lag 1: Bengt Carlsson, 12426LAN - RPC

13 - 7

Skilje

Lag 3: Lars-Erik Årnfelt
Lag 4: Maj-Britt Nordin, 22127 TBG

10 - 13

RPC utslagen

Öppen Singel

Match 1

Lag 1: Ulf Bolve
Lag 2: Mats Olsson, 11941 LBJ

8 - 13

Match 2

Lag 1: RPC
Lag 3: Anders Håkansson, 24688 SYD

13 – 8

Skilje

? – RPC

13 - 7

RPC utslagen

Match 1

Lag 3: Tommy Carlsson
Lag 4: Björn Meijer, 10930 ESL

13 - 8

Match 2

Lag 1: Roger Söder, 14246 BKS – Lag 3: RPC

13 - 5

Skilje

RPC - ?

9 - 13

RPC utslagen

Match 1

Lag 1: Ronnie Ohlsson, 16186 BSJ
Lag 2: Göran Gustavsson

11- 13

Match 2

RPC - Lag 3: Jimmy Lagerkvist, 13779 TBG /Lag 4: Håkan Hallberg, 14358 LID

7 - 13

Skilje

BSJ – RPC

13 - 8

Utjämningsmatch RPC – SIT

12 - 13

RPC utslagen

Match 1

Lag 3: Esko Sedergren, 12002 SKÖ
Lag 4: Lars Lilieqvist

13 - 2

Match 2

Lag 1: John R Andersen, 16239GYL/Lag 2: Vincent Söderberg, 26020 SCP – Lag 4: RPC

13 - 3

RPC utslagen

Dam Trippel

Match 1

Lag 1: Katharina Frennessen, 22528 - Maj-Britt Hedfors, 12447 - Anna Lundberg, 15286 VIN
Lag 2: Eva Bohman - Somwang Häggbrink - Anna Lilieqvist

1 - 13

Match 2

Lag 2: RPC – Lag 3: Monita Edvardsson, 24785 - Bibbi Eriksson, 24597 - Annika Gröningsson, 21459 BOO/ Lag 4: Hanna Andersson, 20413 - Mia Fröberg, 22821 - Monika Österlund, 10987 GBK

9 - 13

Skilje

RPC - ?

13 – 6

16-delsfinal: RPC - ?

13 - ?

8-delsfinal: RPC – CAR

? - 13

RPC utslagna

Match 1

Lag 1:Lindy Gustavsson - Johanna Nilsson - Eva Nyberg
Lag 2: Heljä Saarikoski, 15894 - Sirkka Saarikoski, 17009 - Eeva Sädbom, 19701 FIK

5 - 13

Match 2

RPC – Lag 3: Katarina Larsson-Åström, 25793 - Agneta Thurfjäll, 25792 - Grethel Åström, 25828 LUL

? - 13

RPC utslagna

Öppen Trippel

Match 1

Lag 3: Hans Haglund, 12368 - Claes Muschkin, 21092 - Gunnar Strand, 12150 WAS -
Lag 4: Ulf Bolve - Ann Gustavsson - Lars Lilieqvist

13 - 10

Match 2

Lag 2: Nina Aronsen, 13230 - Jonas Rafstedt, 13292 - Robert Sjöström, 21201 NOB
 Lag 4: RPC

5 - 13

Skilje

RPC – Lag 3: Hans Haglund, 12368 - Claes Muschkin, 21092 - Gunnar Strand, 12150 WAS

11 - 13

RPC utslagna

Match 1

Lag 3: Leif Andersson, 22500 - Ulf Bergetoft, 24505 - Anders Svedberg, 23997 SÖR
Lag 4: Mats Carlén - Anders Johansson - Daniel Westerberg

3 - 13

Match 2

Lag 2: Berth Ganestig, 23964 - Mats Olov Karlsson, 16896 - Roger Lundmark, 21297 GBC – Lag 4: RPC

13 - 11

Skilje

Lag 1:Leif Eriksson, 20502 - Lasse Isaksson, 22899 - Claes Wiberg, 13028 SUM - RPC

12 - 13

32-delsfinal: Lag SCP – RPC

13 - 0

RPC utslagna

Match 1

Lag 1: Birgit Kortelainen, 23884 - Fredrik Winberg, 22008 - Peter Winberg, 18686 SAL
Lag 2: Tommy C - Lars Peterson - Ivan Stipic’

2 - 13

Match 2

Lag 2: RPC - Lag 3: Bill Jönsson, 14279 - Patrik Wiik, 16505 - Christian Wollerhag, 10246 ÅST

6 - 13

Skilje

RPC – ?

13 – 0

Utjämningsmatch: BKS – RPC

3 - 13

32-delsfinal: RPC – SKÖ

1 - 13

RPC utslagna

Match 1

Lag 3: Lars Cato, 18490 - Björn Meijer, 10930 - Stefan Ståhl, 14290 ESL
Lag 4: Göran G - Ingvar Hägget - Roland Klang

13 - 10

Match 2

Lag 2: Markus Andersson, 24206 - Lars-Göran Karlströmer, 25833 - Rolf Westlund, 22659 HED – Lag 4: RPC

12 - 13

Skilje

Lag 1:Marcus Coffell,25544 - Jan Westerberg, 19401 - Per Wikström, 20394 KAJ – RPC

13 - 2

RPC utslagna

Match 1

Lag 1: Dag Dannelid, 12360 - Mats Pettersson, 12145 - Anders Rundkvist, 12151 WAS
Lag 2: Inger Årnfelt, Lars-Erik Årnfelt, Stefan Årnfelt

13 - 12

Match 2

Lag 2: RPC
Lag 4: Roger Gerdvall, 20515 - Stefan Nordström, 20520 - Jonas Sjökvist, 21477 SÖR

2 - 13

RPC utslagna

Dam Dubbel

Match 1

Lag 1: Frida Arvidsson, 20710 - Carina Nilsson, 11416 HPK
Lag 2: Lindy Gustavsson - Eva Nyberg

13 - 8

Match 2

Lag 2: RPC - Lag 3: Inga-Lott Mellin, 19815 - Ylva Mellin, 19816 ÖSK

13 – 11

Skilje

Lag 4: Eva Sveen, 16677 - Mariana Gustafsson, 14481 HVE – RPC

13 - 7

RPC utslagna

Match 1

Lag 1: Eva-Lena Malm, 13867 - Anne-Marie Olsson, 23555 BKS
Lag 2: Somwang Häggbrink - Inger Årnfelt

7 - 13

Match 2

Lag 2: RPC
Lag 4: Maria Bernström, 24904 - Lena Sandberg, 24644 DIF

13 - 10

 

RPC vidare efter två raka segrar

 

32-delsfinal RPC
Lag 4: Kerstin Jonsson, 19113 - Mari Jonsson, 25739 BRX

11 - 13

RPC utslagna

 

Öppen Dubbel

Match 1

Lag 3: Ulf Bolve, 24331 - Ivan Stipic’, 21624 RPC - Lag 4: Pascal Gascon, 22883 - Daniel Rosenlund, 24868 KAJ

5 -13

Match 2

Lag 1: Linda Bengtsson, 14271 - Björn Meijer, 10930 ESL/Lag 2: Håkan Berg, 13 - Håkan Hallberg, 14358 LID – RPC

13 – 5

RPC utslagna

Match 1

Lag 3: Marcus Jönsson, 13650 - Roger Karlsson, 13651 GYL - Lag 4: Mats Carlén, 22712 - Daniel Westerberg, 22954 RPC

13 - 11

Match 2

Lag 2: RPC – Lag 4: Maria Bernström, 24904 - Lena Sandberg, 24644 DIF

13 - 10

 

RPC utslagna

 

Match 1

Lag 3: Staffan Westerberg, 24854 - Ulf Westerberg, 13048 BSJ - Lag 4: Tommy Carlsson, 18437 - Anders Johansson, 25080 RPC

6- 13

Match 2

Lag 1: Mikael Svensson, 20932 - Thomas Åkesson, 19001 SYD/ Lag 2: Bo Janding, 11323 - Allan Sundqvist, 16927 LAN - Lag 4: RPC

10 - 13

RPC vidare efter två raka segrar

64-delsfinal: BKS - RPC

13 - 7

RPC utslagna

Match 1

Lag 1: Göran Gustavsson, 10052 - Ingvar Häggbrink, 10055 RPC - Lag 2: Leif Jansson, 19825 - Mats Wahlström, 20310 MÄL

13 – 5

Match 2

Lag 1: RPC – Lag 3: Patrick Dumée, 12457 - Ronnie Ohlsson, 16186 BSJ

13 - 6

RPC vidare efter två raka segrar

64-delsfinal RPC - BOL

13 - 6

32-delsfinal RPC – MÄL

10 - 13

 

RPC utslagna

 

Match 1

Lag 3: Vakant - Lag 4: Lars-Erik Årnfelt, 16518 - Stefan Årnfelt, 16519 RPC

0 - 13

Match 2

Lag 2: Leo Brood Björk, 17085 - Anna Thomasson, 31 BSJ – Lag 4: RPC

13 – 0

Skilje

Lag 1: Christer Lilja, 11078 - Alex Lindquist, 11082 CPC – Lag 4: RPC

13 - 1

 

RPC utslagna

 


Övriga medlemmar i Roxen Pétanque Club:
Arne Johansson och Eva Padashifard tävlande för Lejonkulan
och Kenneth Johansson tävlande för Union.

Öppen Mixed

Match 1

Lag 1: Arne Johansson, 18802 - Eva Padashifard, 19106 LEJ - Lag 2: Jan Andersson, 14254 - Katharina Frennessen, 22528 VIN

13 - 4

Match 2

Lag 1: LEJ – Lag 4: Claes Muschkin, 21092 - Barbro Taube Tell, 24585 WAS

13 - 6

LEJ vidare efter två raka segrar

64-delsfinal: ? – LEJ

12 – 13

32-delsfinal LEJ - ?

2 - 13

 

RPC utslagna

 

Dam Singel

Match 1

Lag 1: Eva Padashifard, 19106 LEJ - Lag 2: Mia Winberg, 22007 SAL

13 - 1

Match 2

Lag 1: LEJ – Lag 3: Eva Hertzberg, 15932 BOD

13 - 4

LEJ vidare efter två raka segrar.

32-delsfinal LEJ - ?

13 - 0

16-delsfinal LEJ – SBK Susan Göthlin

12 - 13

LEJ utslagen

V55 Singel

Match 1

Lag 3: Sven-Åke Svensson, 20011 KNF - Lag 4: Arne Johansson, 18802 LEJ

 

Inga resultat inrapporterade.

Öppen Singel

Match 1

Lag 1: Kenneth Johansson, 11268 UNI - Lag 2: Crister Cedernor, 21429 SUN

8 - 13

Match 2

Lag 1: UNI – Lag 3: Per Andersson, 12785 TEL

13 -10

Skilje

UNI – EBS

13 – 2

Utjämningsmatch ? – UNI

13 - 11

Union utslagen

Dam Trippel

 

Lag 3: Anna-Karin Andersson, 15348 - Charlotte Eckerborn, 25845 – Ingrid Persson, 14782 GÄV - Lag 4:Monica Eriksson, 11263 - Eva Padashifard, 19106 - Sofie Padashifard, 19105 LEJ

9 - 13

Match 2

Lag 1: Christel Klingelhöfer, 20333 - Nina Roth, 19181 - Astrid Sandell, 22627 GYL – Lag 4: LEJ

6 - 13

LEJ vidare efter två raka segrar

16-delsfinal LEJ – HLS

13 - 3

8-delsfinal: LEJ - ?

13 - ??

Kvartsfinal på Centercourten BKS – LEJ

13 - 12

LEJ slutade därmed på en femteplats i Damtrippel.

V55 Trippel

Match 1

Lag 1: Göran Eliasson, 16928 - Adalbert Kamerer, 14905 - Leif Rundblad, 13771 FPS - Lag 2: Arne Johansson, 18802 - Göte Petersson, 22478 - Lennart Petersson, 21216 LEJ

 

Inga resultat inrapporterade

Dam Dubbel

Match 1

Lag 3: Christina Ahlberg, 24291 - Inga-Lill Johansson, 20125 DAL
Lag 4: Eva Padashifard, 19106 - Sofie Padashifard, 19105 LEJ

 

Inga resultat inrapporterade

V55 Dubbel

Match 1

Lag 3: Lennart Andersson, 24193 - Arne Johansson, 18802 LEJ
Lag 4: Hasse Hagberg, 12550 - Ove Sandberg, 10709 HBY

 

Inga resultat inrapporterade

Öppen Dubbel

Match 1

Lag 1: Hans Lindroth, 23779 - Kerstin Lindroth, 23780 KIF - Lag 2: Kenneth

Johansson, 11268 - Magnus Karlsson, 19618 UNI

1 - 13

Match 2

Lag 2: UNI – Lag 3: Bill Jönsson, 14279 – Patrik Wiik, 16505 LST

13 - 7

UNI vidare efter två raka vinster

64-delsfinal: BKS – UNI

13 - 10

Union utslagna

Uppdaterad: 19 MAR 2008 10:39 Skribent: Ulf Bolve

 

Postadress:
Roxen PC - Boule
Peter Gutenmark, Sivs Gata 7C
59049 Vikingstad

Kontakt:
Tel: 0734371521
E-post: This is a mailto link