Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "SM 2017"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

SM 2017


Ja så har årets SM gått av stapeln. Vi var i Vetlanda och där hade arrangerande klubbar verkligen fått till fina förutsättningar.

Marianne, Staffan och jag (Johan) spelade V55 mxt. Vann två raka i poolen och gick därför vidare direkt till 16 delen där vi mötte Labbe i Bolsjevikerna – ledde stort, men tappade och förlorade. De förlorade sedan i 8 delen. Vi kom alltså på 17 plats.

Marianne och jag spelade också V65 mxd, men förlorade med två raka i poolen och så var det över.

Marianne och jag spelade också V65 d. Förlorade första mot ett 018 lag – vi var ur balans. Vann sedan mot lag från Skara och sedan vinst i skilje mot lag från Simrishamn. Fick så spela 64 del mot lag från BOO. Efter lång match vann vi 13 – 11 tror jag. På lördag förlust i 32 del mot lag från Falkenberg 12 – 13. Den borde vi klarat av. Ställning 12 – 12 efter att de lett med 11 – 2. Sista vändan. De snuddade bort vår ledarkula med sin sista kula. Vi har fyra klot kvar, och valde att försöka lägga men misslyckades. Surt! 

Staffan deltog också i V55 s. Tog två raka i poolen och åkte sen ut direkt i 32 delen. Det var starkt gjort. Staffan har ett utsökt bollsinne. Med mer teknik- och taktikträning...

Micke, Cecilia, Dennis, Gudrun, Henke och Kevin tog inte heller pokaler. Dennis och Henrik gick ur poolen i d, men förlorade sedan direkt i 32 delen. Mikael, Dennis och Henrik gick ur poolen i t, men förlorade sedan direkt i 64 delen mot ett lag från Don Camillo BC.

BBH

Johan

Inga nyheter är skapade

 

Postadress:
Roxen PC - Boule
Peter Gutenmark, Sivs Gata 7C
59049 Vikingstad

Kontakt:
Tel: 0734371521
E-post: sekreterare@roxenpc....