Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "SM 2019"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

SM 2019


SM  i Linköping 14 -20 juli.

SM i Linköping Ja så blev det då SM i Linköping för första gången. Center court var anlagt på Stora torget med läktare på ena långsidan och öl mm utskänkning på andra långsidan och ena kortsidan. Andra kortsidan var sekretariat. Men den stora mängden matcher skedde på parkeringen söder om Saab Arena. Den var på asfalten grusad till kanske 2 cm djup med i huvudsak grus mindre än 8 mm. Ett spännande underlag fel nedlagsplats för kulan och den studsar all värdens väg från den hårda asfalten alternativt …Och vem kunde tro att en stor parkering kunde vara så kuperad.

Från RPC deltog i SM:

Ola & Kicken som spelade mixed dubbel klass V55 och åkte ut efter skiljematchen i poolen. Peter, Gunnel & Ola spelade V55 mixed trippel kom inte heller ut ur poolen. Marianne, Bror & Johan som spelade V65 mixed trippel och åkte ut efter skiljematch i poolen. Marianne & Johan spelade V65 dubbel, gick vidare från poolen, men förlorade nästa match.

Marianne & Johan spelade också mixed dubbel. Gick vidare efter skilje i poolen. Och vann nästa match, och nästa och nästa och avslutade dagen med att vinna med 13 – 0, trots månghövdad publik från motståndarnas klubb Kulknappen från Varberg. Nästa dag på morgonen kvartsfinal mot annat lag från Kulknappen. De hade gott stöd från egen stor publik. En ganska jämn match där vi initialt låg lite under. Kom ikapp och i sista vändan hade Marianne ett klot på plats 25 cm från lillen. De missade skott och la bort sig. Johan hade två bollar kvar och deras bästa klot låg 40 cm från lillen och ställningen var nu 11 – 10. Nerverna på helspänn och Johan lägger in sin första kula. Matchen är vår och kl. 18 ska vi spela semifinal på centercourten på Stora torget mitt i Linköping – och nu blir det publik – många! Men nerverna håller inte, vi spelar illa och förlorar med 5 – 13, en match vi helst vill glömma. Alltnog vi tog en tredje plats, brons på SM. Inte illa!!!

Inga nyheter är skapade

 

Postadress:
Roxen PC - Boule
Peter Gutenmark, Sivs Gata 7C
59049 Vikingstad

Kontakt:
Tel: 0734371521
E-post: sekreterare@roxenpc.se