Hoppa till sidans innehåll
Foto: Marianne Blixt

JUL KM 2019

10 DEC 2019 22:53
Trippelmästare är Johan, Kerstin & Ola
  • Uppdaterad: 10 DEC 2019 22:53

JUL KM 2019

Lördag morgon, bara Peter och Gunnel på plats, när Anna och jag kom till hallen. Inte så konstigt för vi var ju där över en timme före start. På med spridaren och vattna banorna för att hålla dammet på plats. Sen kläddes en bana med spelkort, som skulle bli lotter. Först fick alla kasta tre gratis klot. som skulle stanna på kortet/n för att det skulle bli en lott.  Nästkommande försök kostade 5 kr. De kort som blev över såldes för 5 kr styck. Samtidigt startade Pajen upp TOMTE-lägget. 

När alla spelare kommit, lottade vi fyra lag till en ”alla möter alla turnering”.  Vi spelade en omgång, innan vi tog en kaffe och skinkmacka rast och som dessert Katarinas smaskiga kaka. Två omgångar spel var kvar, som tog sin rundliga tid, men ändå var vi klara så pass tidigt att det nog blev rekordstart på julbordet.

 Innan dess hade vi delat ut lotterivinster, så att ingen blev utan. Tomten måste åter ha darrat av skräck i årets upplaga av tomtelägget. Vinnande klot låg med ett fem millimeters överhäng på skorna. Det var 20 och 25 mm bättre än andra och tredje placeringarna. Trea var Bror, Katarina var tvåa och främre än främst var Marianne Blixt. Alla tre vinnare fick välfyllda myntkuvert, då vi även la pengarna för kortlotteriet i den potten. Årets Jul KM vinnare blev   ..… ……. …….? Har alla hunnit rösta?

Ja, vem vet lagen är ju inte presenterade ännu. De kommer nu:

Lag 1

Johan , Kerstin , Ola

Lag 2

Anna , Rolle , Katarina , Gunnar

Lag 3

Marianne B. , Bror , PerÅke

Lag 4

Labbe , Peter , Suss , Gunnel

 

Spelet slumpade sig så att de två lagen som ledde före sista omgången hade två vinster var, så en klockren final stod på spel. Tyvärr hade lag fyra inte en chans mot det lag som redan lottats som just lag 1.  Fyran tog sig upp till andra plats och lag tre passerade lag 2. Blev det krångligt? Kolla storleken i tabellen ju större bokstäver desto bättre kom laget.

Detta blir den sista rapporten vi skriver, eftersom vi inte förlänger vårt medlemskap nästa år. 

Tack för de år vi haft tillsammans i VallaParken, Zorrow och RPC! 

    Labbe & Anna

 

Skribent: Marianne Blixt
Epost: This is a mailto link

 

Postadress:
Roxen PC - Boule
Peter Gutenmark, Sivs Gata 7C
59049 Vikingstad

Kontakt:
Tel: 0734371521
E-post: This is a mailto link