Hoppa till sidans innehåll

Rapportering om

24 NOV 2021 17:10
Seriespel öppna laget  & veteran65
  • Skapad: 24 NOV 2021 17:10

Höstens båda seriespelsammandrag har just passerat. Först ut var det öppna laget med spel i Västervik söndagen den 14de november. Kort därefter, nästa söndag var det veteran 65+, med spel I Linköping. Ja att vi kan ha två lag är ju bara så underbart, men det bygger på att flera av oss är beredda på att dubblera. Spela i båda lagen. Vädret var bra, resandet utan problem, maten god, umgänget trevligt så omständigheterna var goda. Även om det ska skrivas att boulehallen i Västervik var alltför liten för så många spelare och dessutom åskådare. Det var inte Coronasäkert. Fler krokar för kläder på väggarna i spelhallen, fler sittplatser och inga åskådare hade varit bra.

Men spelet då, hur presterade vi?

I Västervik öppen division 1 b var det två förluster och en oavgjord. BVP2 Boule von Platen lag 2 och WES Westervik var för duktiga. ONE only ones var mer rimliga och där nådde vi alltså oavgjort. Vi ligger sist i gruppen, men har samma poäng som ONE

I Linköping veteran 1 a blev det en vinst en oavgjord och en förlust. Vinst mot TRA Tranås, förlust mot WES Westervik och oavgjort mot LEJ lejonkulan. Vi ligger trea i gruppen med LEJ strax ovanför och WES i topp.

Nya sammandrag blir i januarinästa år.

Skribent: Marianne Blixt
E-post: This is a mailto link

 

Postadress:
Roxen PC - Boule
Peter Gutenmark, Munkhagsgatan 56
58726 Linköping

Kontakt:
Tel: 0734371521
E-post: sekreterare@roxenpc....